Om Sthlm Kommunikation

Vårt fokus är finansiell kommunikation och vi har gjort års- och hållbarhetsredovisningar i många år. Några kunder är ALMI, Apoteket, Thule, Addnode, MIPS, LFV och Anticimex. Att kunderna ofta återkommer ser vi som ett tecken på att vi uppfyller och överträffar deras förväntningar. Vår målsättning är att våra kunder ska vara så nöjda att de självmant rekommenderar oss.

Vi kan IR-stöd, strategisk rådgivning, digitala lösningar, projektledning, textarbete, hållbarhet och formgivning. Vi jobbar i nätverk och några av våra prisbelönta formgivare är Jeanette Friman och Anders Schmidt.

Våra probono-samarbeten gör oss extra stolta. Vi stödjer Hjärnfonden och Musikbojen. Vi har också skänkt en del av vår vinst till Hand in Hand som genom att utbilda och träna framförallt kvinnor i entreprenörskap och med hjälp av mikrolån, hjälper dem att starta egna företag. Genom familjens ökade inkomst får barnen möjlighet att sluta arbeta och istället gå i skolan.

Vill du lära känna oss lite bättre? Vi erbjuder en kostnadsfri genomlysning av ditt företags finansiella rapportering och 15 minuter på Skype med förslag till förbättringar. Maila info@sthlmkom.se. Eller ring 08-410 076 05

(klicka på bilderna för info)

Hitta hit

 

Jobba med oss

Vi jobbar mycket i nätverk och inför varje säsong är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med erfarna projektledare, formgivare, originalare, webbdesigners och skribenter.

Har du tidigare jobbat med finansiell information som till exempel årsredovisningar och delårsrapporter och publishing i form av kund- och interntidningar är det ett plus.

Maila oss på info@sthlmkom.se.